• "ongelma ei oo sukupolvissa vaan siinä et tyhmät ihmiset on voimaantunu"
 • en muista mistä toi on
 • antti holman kirjasta
 • pitäis olla tuulipukuinen heteronainen nimeltä höntti-alma, joka kirjoittaisi kirjan, jossa kritisoi homomiehiä
 • ei perkele
 • elokuvassa sitä esittäis eija vilpas
 • XD
 • jotain että lukisitte tekin pojat feminististä teoriaa, niin ymmärtäisitte, että tuo naljailunne on vain sisäistettyä itseenne kohdistettua misogyniaa, jolla hoidatte haitallisesti traumaa nuoruudessa kohtaamistanne toksisen maskuliinisuuden vaatimuksista. vaikka äidit, tädit ja opettajat varmasti ovat osallistuneet kaltoinkohteluunne, syy ei ole heidän vaan rakenteiden.
 • mut silleen maanläheisemmin ja perunapellon tuoksuisemmin
 • tuollaisena ei ihan solahda eija vilppaan suuhun
 • totta
 • pitäis olla konkreettisempaa, pragmaattisempaa, selväkielisempää
 • joo
 • semmosta mitä hämäläismamma sanois happamalla naamalla kalakeittoa ryystäessään
 • kyllä maar mää meiränki mikolle sanoin, että varmasti se on sattunu ottaa tahallaan heitetty pesäpallo tihkusateessa munille samalla kun tytöt on tanssinu sisällä balettia, mut ei sunkan se niitten likkojen syytä oo, että päätä pidemmälle leeville oli liian kova pala se mikon peroksiiditukka